Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2009 18:23 - Вълшебството на любовта!
Автор: djimibum Категория: Забавление   
Прочетен: 5112 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Вълнение.Емоции.Очакване.Хиляди бушуващи чувства...Очите ти отново ме погледнаха със същата страст, ръцете ти отново ме прегърнаха, устните ти се сляха с моите...Отново!Сега!В този вълшебен миг!Миг, запечатан във времето!Незабравимо изживяване, изпълнено с горещи страсти, нежни докосвания, изгарящи целувки, огън, горящ с пълна сила, нестихващ, но ужасно кратък...Едно усещане, непреодолимо желание и аз бях твоя в този миг, само и единствено твоя.Ти - първият в сърцето, докосна моето сърце, сляха се в едно и сърцата и душите и горещите тела.Подарих ти този миг, ти го направи специален, не само заради горящите свещи и хубавата нежна музика в нощта, ти с любовта си към мен, пламенна и толкова силна ме накара да ти отдам цялото си съществои да изживеем заедно едно вълшебство, приказен миг, оставящ незаличими дири след себе си.Няма да го забравя, както няма да забравя и теб, нито ти ще ме изличиш от сърцето и мислите си.Сърцата ни си принадлежат.Винаги ще пазим по частица от тях един за друг.Откраднахме от живота този миг, не знам ще се повтори ли, цената е твърде висока, а после празнотата и липсата се лекуват трудно.Празно е леглото ми без теб, няма кой да ме стопли в тъмната нощ, само споменът се връща, падат горещи сълзи, защото в мисълта ми пак се появяваш ти.

Има болка, тиха въздишка, неизплакани сълзи, скрито страдание, но и една горчива наслада от спомена.Моята приказка - изживяна с теб, изстрадана с теб, споделена с теб!

Ти си моята тайна мечта, скрит копнеж и нежно вдъхновение.Озари деня ми, накара ме да чувствам огъня на любовта ни и сама да го разпалвам, въпреки страха, че ще се изгоря...

Всичко свърши,, събудих се от чудния сън и отново вървя сама, изпълнена със сили и воля за живот, за любов и вярвайки, че всеки ден може да е част от моята приказка, въпреки, че теб те няма...ОБИЧАМ ТЕ!Оставям те свободен, за да намериш щастието!Пожелавам ти го от все сърце!Аз също поех по дългия път на търсенето му, не с теб, но с нови трепети и надежди, че любовта не е само една...




Гласувай:
0



1. анонимен - best price for viagra
06.07.2011 02:56
Relying upon an individual's instanct is very for many people. It will require years to build up self esteem. Doing it doesn’t extremely simply transpire once you discover enjoy.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djimibum
Категория: Забавление
Прочетен: 2688027
Постинги: 47
Коментари: 1201
Гласове: 223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930